Vegeta bag
Španija

Španija

Gazpacho

Recipe duration

70 minut

Recipe total people

8 oseb

Ružmarin
List bosiljka
Točkice

Sestavine

  • 3 stebla zelene
  • 1 kumara za solato
  • 1 bučka
  • 1 manjša čebula
  • 600 ml bio passate Podravka
  • 400 ml vode
  • 2 stroka česna
  • 60 ml olivnega olja
  • 60 ml vinskega kisa
  • 2 žlici sladkorja
  • 1 žlica Vegete
  • 1 žlička česna Maestro
  • 6 češnjevih paradižnikov
  • ½ žličke mletega črnega popra Maestro
  • 60 ml kisle smetane
  • svež drobnjak

Priprava

Zelenjavo narežemo na manjše kose, da jih bomo lažje zmešali v mešalniku. Vse sestavine dodamo v mešalnik ali multipraktik in mešamo, da se vse dobro poveže. Če imamo manjši mešalnik, to ponovimo večkrat. Juho ohladimo vsaj 1 uro pred serviranjem. Postrežemo jo z malo kisle smetane in sesekljanim drobnjakom.

Nasvet

Če želimo v juhi več teksture, polovico zelenjave zmešamo v gladko zmes, drugo polovico pa le na grobo in zmešamo skupaj.

Točkice
Vegeta 100% originalna
Lišća bosiljka
Točkice
Luk

Spoštujemo vašo zasebnost

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje naše spletne strani in izboljšanje naših storitev. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko nekateri deli spletne strani postanejo nedostopni. Prosimo, da natančno preberete Pogoje uporabe.

Vrste piškotkov: Tehnični, Trženje

Nastavitve